Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα μήνα μετά την προσγείωση ελικοπτέρου επιχειρηματία σε beach bar της Μυκόνου, που άφησε έκπληκτους τους λουόμενους, ακόμα μία περίπτωση ιπτάμενης αυθαιρεσίας σημειώθηκε από επίδοξο πιλότο στο νησί των ανέμων, προσγειώνοντας το ελικόπτερό του σε αυλή σπιτιού, ενώ δίπλα υπήρχαν παιδιά. 

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: Προς άρση του lockdown από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου

«Τα παιδιά του έπαιζαν στην πισίνα και το ελικόπτερο προσγειώθηκε 20 μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να προκληθεί αέρας, να σηκωθεί άμμος και πέτρες και τα παιδιά έκλαιγαν. Θα μπορούσε να υπάρξει θανατηφόρος τραυματισμός», καταγγέλλει η ένοικος του διπλανού σπιτιού στον Alpha. «Αν και υπάρχει ελικοδρόμιο, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι του νόμου», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι έκανε καταγγελία. 

Να σημειωθεί ότι μετά την πτήση του επιχειρηματία, η ΥΠΑ με ειδική NOTAM που εξέδωσε απαγόρευσε μέχρι τις 27 Ιουνίου όλες τις προσγειώσεις και απογειώσεις ελικοπτέρων στη Μύκονο, που δεν γίνονται για όλες τις πτήσεις, χωρίς καμία εξαίρεση. Το συγκεκριμένο μέτρο εξόργισε πολύ κόσμο στο νησί που θεώρησε άδικο να την πληρώσουν όλοι για την ανοησία του ενός, που αποφάσισε να προσγειωθεί σε μια παραλία, μαζί με τον κουμπάρο του Βασίλη Μιχαήλ, πετώντας σε χαμηλό ύψος.