Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νέα ακόμα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία στο κέντρο της πόλης

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο 40χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού και η αστυνομία έχει ζητήσει εισαγγελική διάταξη για να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Όπως αναφέρθηκε, είχε βάλει αγγελία ζητώντας νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως μοντέλα. Δύο κοπέλες πήγαν στα γραφεία στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια όπου έχει και spa ωστόσο τους ανέφερε πως δεν έχουν τις αναλογίες να εργαστούν ως μοντέλα. Τους είπε όμως πως μπορεί να τους μάθει διάφορες τεχνικές ευεξίας για να εξυπηρετούν τους πελάτες στο κέντρο ευεξίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια 17 και 18 ετών τις έβαλε σε ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν τις άφησε ελεύθερες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, στο τμήμα Εξαρχείων.

Ο 40χρονος συνελήφθη και έχει ήδη προφυλακιστεί και η αστυνομία κάνει έρευνα στον χώρο του spa καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και ενδεχομένως να έχει βιντεοσκοπήσει τις πράξεις του.