Συνελήφθη ένας 72χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Παιονίας επειδή πυροβόλησε και σκότωσε έναν αδέσποτο σκύλο στην Ποντοηράκλεια του Κιλκίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 72 ετών, πυροβόλησε τρεις φορές σε βάρος του αδέσποτου σκύλου ο οποίος βρισκόταν σε έναν πάρκο.
Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο ακαριαίος θάνατος του σκύλου. Στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικοί και είχαν καταφέρει να περισυλλέξουν τρεις κάλυκες φυσιγγιών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, μία θήκη που περιείχε 20 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.