Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στα μέτωπα της φωτιάς στην Αττική, και σύμφωνα με το Mega η φωτιά μπαίνει στους Θρακομακεδόνες από την πλευρά του δάσους. Οπως ανέφεραν στο ρεπορτάζ, η φωτιά έχει φτάσει στις παρυφές των πρώτων σπιτιών, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένες οδούς, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι πιο συγκεκριμένο.
Την ίδια ώρα, στο Μαρκόπουλο οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις εστίες που ξεπηδούν συνεχώς.
Στην περιοχή οι άνεμοι δεν έχουν μεγάλη ένταση, ωστόσο η πυκνή βλάστηση αποτελεί «τροφή» για την πυρκαγιά, με πυροσβέστες και εθελοντές να βρίσκονται σε μόνιμη επιφυλακή. Στην πλατεία της Βαρυμπόμπης ο άνεμος είναι ισχυρός και η φωτιά βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια και την πλατεία της περιοχής. Η κατάσταση στο σημείο είναι απελπιστική.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.