Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ιδιοκτήτης ενός αρτοποιείου, επί της οδού Βορείου Ηπείρου στον Κολωνό, μετά από ένοπλη ληστεία νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επίδοξος ληστής μπήκε μέσα στο κατάστημα με προτεταμένο ένα πιστόλι και ζήτησε τις εισπράξεις. Ο ιδιοκτήτης του οποίου βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα, φαίνεται πως αρχικά αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα με τον κακοποιό με αποτέλεσμα αυτός να τον πυροβολήσει για να τον τραυματίσει.
Στη συνέχεια άρπαξε την ταμειακή μηχανή και επιχείρησε να διαφύγει, ωστόσο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης εντόπισαν ένα άτομο που τα χαρακτηριστικά του προσομοιάζουν στον κακοποιό και τον προσήγαγαν. Όσον αφορά το θύμα μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.