Δύσκολη η κατάσταση στη Γορτυνία Αρκαδίας με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστο Λαμπρόπουλο, το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή της Γορτυνίας είναι 10 χιλιόμετρα. Κινείται παράλληλα με τον Λάδωνα ποταμό ενώ σε κάποια σημεία τον έχει περάσει. Την ίδια ώρα, τη συγκλονιστική στιγμή που περνούν μέσα από τις φλόγες με όχημα κατέγραψε ένας κάτοικος της Γορτυνίας. Όπως θα δείτε και στο βίντεο το αυτοκίνητο κινείται στην εθνική οδό Τρίπολης Πύργου μετά το Λιβαδάκι προς Κουκλαμά, και περνά κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες.
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει μεταξύ Ηλείας και Αρκαδίας. Αγροτικό αυτοκίνητο κινείται στην περιοχή Καστράκι και προσεγγίζει σημείο όπου η φωτιά που μαίνεται, έχει πια φτάσει στον δρόμο.Η ορατότητα πλέον είναι μηδενική και το αυτοκίνητο μπαίνει στη φωτιά.
Ο συνοδηγός προτρέπει τον οδηγό να φύγει, δίνοντας τους οδηγίες για να τον βοηθήσει ως προς το πως θα αποχωρήσουν από το σημείο.Με τον κίνδυνο για την ζωή τους να είναι άμεσος, γυναίκα που βρίσκεται μαζί τους στο αυτοκίνητο προσεύχεται καθώς οι φλόγες βρίσκονται κυριολεκτικά μια "ανάσα από το αυτοκίνητο".
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.