Ενα τάμα ήταν η αιτία του ξέφρενου γλεντιού που στήθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, που έκανε τους περαστικούς να μείνουν άφωνοι. Το θέαμα με τους ξέφρενους χορούς στην περιοχή της Νέας Παραλίας τα βλέμματα όσων έκαναν τη βόλτα τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή.
Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, το γλέντι στήθηκε για ένα τάμα από Ρομά έπειτα από τροχαίο ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για ένα 6χρονο παιδάκι. Το παιδάκι ευτυχώς ανάρρωσε κι έτσι, όπως επιτάσσουν τα έθιμα των Ρομά, στήθηκε γλέντι! Δείτε στο βίντεο το κορονογλέντι χωρίς μάσκες και αποστάσεις, συνοδεία μουσικής, που «έπαιζε» από ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.