Ενα τάμα ήταν η αιτία του ξέφρενου γλεντιού που στήθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, που έκανε τους περαστικούς να μείνουν άφωνοι. Το θέαμα με τους ξέφρενους χορούς στην περιοχή της Νέας Παραλίας τα βλέμματα όσων έκαναν τη βόλτα τους, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή.
Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, το γλέντι στήθηκε για ένα τάμα από Ρομά έπειτα από τροχαίο ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για ένα 6χρονο παιδάκι. Το παιδάκι ευτυχώς ανάρρωσε κι έτσι, όπως επιτάσσουν τα έθιμα των Ρομά, στήθηκε γλέντι! Δείτε στο βίντεο το κορονογλέντι χωρίς μάσκες και αποστάσεις, συνοδεία μουσικής, που «έπαιζε» από ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.