Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε στο θέατρο Αλσος και παρακολούθησε ξανά την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε για άλλα». Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, που είχε πάει και στην πρεμιέρα της παράστασης τον περασμένο Ιούνιο, φαίνεται πως είναι μεγάλη ... φαν του Ελληνα περφόρμερ. Ο γνωστός σόουμαν μιμείται την κυρία Παγώνη κατά τη διάρκεια της παράστασής του και η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει.
Διαβάστε ακόμη: Ματίνα Παγώνη: Βρέθηκε στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, φωτογραφήθηκε και τον αποθέωσε
Η γιατρός φωτογραφήθηκε με τον Τάκη Ζαχαράτου καθώς και με την Αντζελα Δημητρίου, η οποία συμμετέχει στην παράσταση. Εκεί ήταν και οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που επίσης φωτογραφήθηκαν με την κυρία Παγώνη.
Δείτε τις φωτογραφίες







- Χανταϊός: Έφτασε στην Αθήνα ο Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο - Σκληρό πρωτόκολλο από ΕΟΔΥ
- Καιρός: Ξεκινάνε από τώρα τα 30αρια - Σε ποιες περιοχές και μέχρι πόσο θα κρατήσει το σύντομο καλοκαίρι
- Το κανάλι που διεκδικεί έντονα τη Σία Κοσιώνη - Και αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να της δώσει
- Ο Στράτος Διονυσίου, η φυλακή και ο ξαφνικός θάνατος μέσα σε ταξί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.