Αναστάτωση προκλήθηκε από μία 19χρονη κοπέλα, η οποία λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα ανέβηκε στην ταράτσα κτιρίου όπου στεγάζεται σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Κερατσινίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Σαλαμίνος, με τους περιοίκους να ειδοποιούν έντρομοι την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να προσεγγίσουν την 19χρονη και να την κατεβάσουν με ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή έχει οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

- Πού να μη νοικιάσετε στην Αθήνα: Οι 5 απλησίαστες περιοχές για φοιτητές - Tο κόλπο για φθηνό σπίτι
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που σκοτώθηκε στην Κύπρο - Το χρονικό της τραγωδίας στο Κάβο Γκρέκο
- Τα πιο παράξενα μέρη του κόσμου όπου οι γάτες είναι παντού - Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό νησί
- Ο Ιταλός παλαιστής που εκτοξεύει πίτσες έχει ένα μυστικό όπλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.