Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Σαβαλίων το βράδυ της Παρασκευής. Άνδρας άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν και νόμιζε ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τη μητέρα του.
Μάνα και γιος θεώρησαν ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει έξω από το σπίτι, μιας και τα σκυλιά ήταν πολύ ανήσυχα. Εκείνος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, ώστε να εκφοβίσει αυτούς που τυχόν βρίσκονταν κοντά στο σπίτι.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, επιχειρώντας να γεμίσει και πάλι το όπλο για να πυροβολήσει δεύτερη φορά, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει τη γυναίκα. Σοκαρισμένος ο άνδρας προσπάθησε να τις προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα του. Λίγο αργότερα εκείνη μεταφέρθηκα αρχικά στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.