Σε αυτοκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του 44χρονου που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε κρεμασμένο σε μπαλκόνι 2ου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Νηρέως στη Ραφήνα. Αυτό προέκυψε έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση, αλλά και την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.
Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς ο 44χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος και φιμωμένος, ενώ δεν επιβεβαιώθηκε η αρχική πληροφορία ότι ήταν δεμένα και τα χέρια του. Γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο 44χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Την προανάκριση πλέον συνεχίζει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
- Πέθανε o ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Πετράκης από τον Αλμυρό Μαγνησίας
- Καιρός: «Φούρνος» η χώρα από Κυριακή με 42άρια και ανέμους 8 μποφόρ - Πότε κορυφώνεται το διήμερο «φωτιά»
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ξεκόλλησε με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αφίσες του από τα εφηβικά μας δωμάτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.