Παρέμβαση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκαναν το απόγευμα της Τρίτης μέλη του Ρουβίκωνα. Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό με μήνυμα «Κράτος εμπρηστής», πέταξαν εκατοντάδες τρικάκια στη Μεσογείων και ξεδίπλωσαν κι ένα μεγάλο πανό με το συγκεκριμένο σύνθημα. Δεν υπάρχουν προσαγωγές μέχρι στιγμής, ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη δεν ήταν περισσότερα από 6.
Σημειώνεται, ότι ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε επίθεση και στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος, Κώστα Σκρέκα στις 26 Αυγούστου. Τα μέλη της αναρχικής ομάδας έγραψαν συνθήματα με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ πέταξαν κι εκεί τρικάκια που έγραφαν «κράτος εμπρηστής».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.