Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρωην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του και πρωην παίκτρια ριάλιτι του Power of Love, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών. Ο 29χρονος αποποιείται των ευθυνών και ισχυρίζεται πως τον παγίδευσαν. «Έχουμε λάβει προθεσμία για να απολογηθούμε σήμερα το μεσημέρι. Έχουμε ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα. Το ότι τα πήρε όλα πάνω του, ακούγεται σαν να κάνουμε στρατηγική. Ο πελάτης μου θα πει την αλήθεια σήμερα μέχρι κάθε λεπτομέρεια, θα αποκαλύψει στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι παγιδεύτηκε. Και παγιδεύτηκε και δεν είναι ο κύριος αυτής της ποσότητας», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος στο MEGA.

«Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο  οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση», κατέληξε μετά την απόφαση της προφυλάκισης.

Δικηγόρος μοντέλου: «Δεν ισχύει ότι έριξε τα ναρκωτικά στην τουαλέτα»

«Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση» ανάφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός. Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Μοντέλο του Power of Love: Εβαλε τον σύρτη στην πόρτα - Την έσπασαν παρουσία εισαγγελέα οι αστυνομικοί

Λεπτομέρειες από την αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του γνωστού μοντέλου του Power of Love βγήκαν στο φως από την εκπομπή «Τ-live» του Alpha. Οι αστυνομικοί με παρουσία εισαγγελέα έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της παίκτριας ριάλιτι, όσο εκείνη είχε μπει στο μπάνιο και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, πετούσε ναρκωτικές ουσίες στην λεκάνη της τουαλέτας.

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ήθελε να κερδίσει χρόνο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της και μάλιστα επιχείρησε να βάλει στην πόρτα τον σύρτη για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο στο σπίτι της. Σε έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της εντοπίστηκε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, που αν κι εκείνη ισχυρίστηκε ότι αποτελεί εργαλείο για την μαγειρικής, ήταν κρυμμένη κάτω από έπιπλα. Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς και η χλωρίνη που μύριζαν τα δύο μπολ, τα οποία πιθανότατα είχαν την κοκαϊνη, όταν το μοντέλο θέλησε να την ξεφορτωθεί στη λεκάνη της τουαλέτας.