Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 15χρονο παιδί στην Πέτρου Ράλλη. Οι φίλοι του καταγγέλλουν πως ο οδηγός, με μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και δεν πάτησε φρένο.  

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στις 21:30. Η παρέα 8 παιδιών διέσχιζε διάβαση της Πέτρου Ράλλη όταν το όχημα ήρθε με ταχύτητα από τη Θηβών και παρέσυρε τον 15χρονο Δημήτρη, εκτοξεύοντάς τον τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά, σύμφωνα με τον ALPHA. «Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ηταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι», ανέφεραν οι φίλοι του 15χρονου. «Ήταν μόνος του. Ούτε φρέναρε, ούτε έστριψε, μόνο ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα και χτύπησε το παιδί», υποστήριξαν. «Ήταν με το ένα πόδι το πεζοδρόμιο, έτρεξε και τον πάτησε», ανέφεραν.

«Είναι άδικο για παιδιά μικρής ηλικίας να χάνουν τη ζωή του», λέει μαθητής στο σχολείο του 15χρονου. «Το χάσαμε, υπάρχει μεγάλη ασυνειδησία στους οδηγούς, δεν προσέχουν καθόλου τα παιδιά. Πρέπει να είναι πιο αυστηροί οι νόμοι», είπε ο θείος 15χρονου Δημήτρη Κ. Μακαράτζης. Αυτόπτης μάρτυρας είπε στον ALPHA: «νόμιζα ότι έπεσε άνθρωπος από τη γέφυρα. Το παιδί ήταν χτυπημένο πάρα πολύ και έναν κύριο που σταμάτησε στα 20 μέτρα, το έβαλε στα πόδια και τον πιάσανε». Το ανακριτικό της Τροχαίας έχει στη διάθεσή του βίντεο από το τραγικό περιστατικό και διεξάγει έρευνα.