Ο φόρος αίματος στην Κρήτη συνεχίζει να είναι βαρύς, καθώς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία δυστυχήματα. Στο τελευταίο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/9) στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά, οι εικόνες από την σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, σοκάρει. Ο τραγικός απολογισμός ήταν δύο νεκροί και πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος έξι μηνών.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέντε οχήματα συγκρούστηκαν με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο εκ των επιβαινόντων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, τέσσερα από τα πέντε οχήματα ανατράπηκαν. Από τη σφοδρή σύγκρουση, σοβαρά τραυματίστηκαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων κι ένα βρέφος έξι μηνών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρή είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα και ένας άνδρας, ενώ τρεις άνδρες και μία γυναίκα, μαζί με το 6 μηνών βρέφος διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύονται, όπως αναφέρει το neakriti.gr.







Βίντεο & φωτό: neakriti.gr
- Σταύρος Γεωργίου: Άγριος ξυλοδαρμός πίσω από τον θάνατό του - Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Μιλά για τον πατέρα του συγκινημένος - «Αν δεν είχε αποδράσει, θα τον εκτελούσαν»
- Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για Καφέ της Χαράς: «Έχασα δουλειές λόγω της διασημότητας που πήρε ο ρόλος του Φατσέα»
- «Δεν είναι οι Κυκλάδες»: Το ελληνικό νησί που ανακηρύχθηκε ο κορυφαίος προορισμός του 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.