Σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, άσκησε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς τονίζοντας πως «πολιτική αλλαγή μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί», απαντώντας σε σχόλιό του σχετικά με δηλώσεις του υπουργό Υγείας περί «συγκλονιστικής ευημερίας».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο κ. Γεωργιάδης, σήμερα στον ANT1, δήλωσε πως “στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη συμβαίνει η πιο συγκλονιστική περίοδος ευημερίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση”».
«Τη ζουν στο πετσί τους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με καθηλωμένη την αγοραστική τους δύναμη στην τελευταία θέση της ΕΕ! Βιώνουν “συγκλονιστική ευημερία” στους λογαριασμούς του ρεύματος, στο ενοίκιο, στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας, στις “συμφωνίες κυρίων” στα ράφια των σούπερ μάρκετ!», σχολιάζει.
Όπως αναφέρει, γι’ αυτόν τον λόγο «και θα δώσουν καθαρή απάντηση στην αλαζονεία και την παντελή έλλειψη κοινωνικής ενσυναίσθησης μιας κυβέρνησης που αποδείχτηκε εξαιρετικός τροχονόμος των καρτέλ και των ολιγοπωλίων».
Ο κ. Τσουκαλάς είπε ότι «ο κ. Γεωργιάδης απέδειξε σήμερα ότι μπορεί να μην είναι καλός υπουργός αλλά είναι μεγάλο υποκριτικό ταλέντο στην κωμωδία».
Τονίζει, τέλος, ότι «η χώρα χρειάζεται σοβαρή κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες. Έχει σχέδιο και όραμα». «Πολιτική αλλαγή μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί», σημειώνει.
- Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ προκαλεί ξανά τον πατέρα της: Πρωταγωνιστεί σε καμπάνια κατά του AI
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
- Στούντιο 4 vs. Studio στις 3: Ποια εκπομπή κέρδισε χθες (7/9) την πρωτιά στην τηλεθέαση
- «Ο τουρισμός μας έκανε κακό»: Το νησί του Αιγαίου που το 1981 είχε προβλήματα του 2026
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.