Εφοδο σε μάντρα στον Κεραμεικό έκαναν πάνοπλοι άνδρες της ειδικής ομάδας επιχειρήσεων Περαιά του Λιμενικού Σώματος (ΕΟΕΠ) στον Κεραμεικό και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σπύρου Πάτση και Ιεράς Οδού.
Πάνοπλοι άνδρες της Υπηρεσίας απέκλεισαν τον δρόμο και εισέβαλαν στην επιχείρηση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για ύπαρξη ναρκωτικών. Τελικά, οι άνδρες του Λιμενικού βρήκαν τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης και κάποια αρχαία αντικείμενα ενώ συνέλαβαν και μια γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στη μάντρα.

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.