Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Γαλατά Χανίων τελέστηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη. Εκεί βρίσκονται η κόρη του Μαργαρίτα και ο γιος του, Γιώργος, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κρήτη με τις οικογένειές τους για το μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη. Τη διοργάνωση της τελετής ανέλαβε ο δήμος Χανίων, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι η οικία Γιάννη και Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά θα είναι επισκέψιμη το Σαββατοκύριακο, από τις 10:00 έως τις 14:00.
Επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου ετοίμασε ένα πρόγραμμα 20 λεπτών στην πλατεία του Γαλατά με συνθέσεις του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα creta24.gr.

- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.