Είναι η στιγμή που ο σεισμός των 6,3 Ρίχτερ χτυπά κοντά στη Σητεία στην Κρήτη και προκαλεί τρόμο και πανικό στους πολίτες. Το sitia on line ανέβασε στο Facebook βίντεο που κατέγραψαν όσα διαδραματίστηκαν στα δευτερόλεπτα που ο Εγκέλαδος ταρακούνησε την περιοχή. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα σε μαγαζιά πετάχτηκαν έντρομοι έξω ενώ σε σούπερ μάρκετ φαίνονται προϊόντα να πέφτουν από τα ράφια.
Διαβάστε ακόμη: Σεισμός στην Κρήτη: Εκκενώθηκαν τα σχολεία - Γονείς έτρεχαν να πάρουν τα παιδιά τους
Στους δρόμους έτρεξαν οι πολίτες από τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ που «ταρακούνησε» την Κρήτη. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν οι κάτοικοι, που βγήκαν άρον άρον στους δρόμους και στις πλατείες.
Η πολύ ισχυρή δόνηση σημειώθηκε στις 12:24 και είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 23 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζάκρου ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 8,2 χιλιόμετρα. Μετά τον σεισμό των 6,3 Ρίχτερ ακολούθησε ένας ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ στις 12:32. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόσιο Καλαντζάκη, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια. «Ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχουν ζημιές», συμπλήρωσε.
- «Διαμαντάκια» και «ενέργειες»: To Λεξικό του Αθηνέζου που πάει διακοπές στις Κυκλάδες
- Τουρισμός για Όλους: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις
- Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Τους έβαλα σε μπελάδες» - Γιατί ευχαρίστησε την Τροχαία της Ζακύνθου
- Πως «ξεκλείδωσε» η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το νέο «Στούντιο 4»: Το τρίτο όνομα της παρέας
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.