Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Αττική έχει φέρει πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους με αποτέλεσμα μεγάλες καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.
Διαβάστε ακόμη: Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Live η εξέλιξη
Από νωρίς το πρωί στον Κηφισό υπάρχει μποτιλιάρισμα ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η κίνηση είναι πολύ αυξημένη ήδη στην Εθνική οδό και προς Λαμία και προς Κόρινθο. Επίσης προβλήματα υπάρχουν στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην άνοδο της Συγγρού και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στην Αττική οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις που φτάνουν και τα 10 λεπτά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης ως και την Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα παρατηρούνται καθυστερήσεις στην έξοδο για την Εθνική Αθηνών-Λαμίας, όπως και στο κομμάτι από τον κόμβο Πεντέλης ως τον κόμβο Κηφισίας.
Η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.