Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο παίκτες που έχουν τιμήσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ανέλαβαν πόστα στη δεύτερη ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου. Ο λόγος για τον Γιώργο Ανατολάκη και τον Γιάννη Μανιάτη. Ο πρώτος θα είναι πλέον γενικός αρχηγός της ομάδας Β', ενώ ο δεύτερος θα αναλάβει χρέη διευθυντή.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν γίνει γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος πλέον εργαζόταν ως διανομέας προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση της Ομάδας U23 (ομάδα Β) του συλλόγου. Καθήκοντα Διευθυντή της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης. Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού της Ομάδας Β αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανατολάκης. 

Γιώργος Ανατολάκης: Ναυαγεί η επόμενη «μεταγραφή» του 

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο Τούρκος παραγωγός που βρίσκεται πίσω από το ελληνικό Survivor, αλλά και από άλλες παραγωγές του ΣΚΑΪ, αποφάσισε να του κάνει μια άκρως δελεαστική - σε οικονομικό επίπεδο πρόταση, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, το deal φαίνεται πως δεν προχωρά, καθώς οι δύο πλευρές αδυνατούν να συμφωνήσουν σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια του συμβολαίου που ο Ανατολάκης θα κληθεί να υπογράψει.

Συγκεκριμένα, ναι μεν ο Ατζούν θεωρεί πως ο ίδιος θα τα πάει πολύ καλά (και) σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν τον κατατάσσει στα… grande ονόματα που θέλει να «κλείσει» πάση θυσία. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την επικρατούσα κατάσταση, είναι ο χρόνος, καθώς το Survivor θα κάμει πρεμιέρα στο τέλος του 2021.