Παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσαν οι εικόνες που καταγράφηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης με τους επιβάτες του εγκλωβισμένου από τη βροχή λεωφορείου, κάτω από τη γέφυρα του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», να περπατούν μέσα σε ένα μέτρο νερό, σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα, για να σωθούν και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.
Η επικεφαλής της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης Αντώνη Ελευθεριάνο προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του πλημμυρικού φαινομένου. Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και εάν είχαν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα από όλους τους αρμόδιους φορείς.
Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, Πέμπτη, και δείχνουν λεωφορείο να είναι εγκλωβισμένο και να το έχει περικυκλώσει το νερό, το οποίο το έχει σχεδόν σκεπάσει, συγκλονίζουν. Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Βούλα έμεινε ακινητοποιημένο στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος, κάτω από τη γέφυρα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ο οδηγός και οι επιβάτες έφυγαν κακήν κακώς από το σημείο ενώ το λεωφορείο σκεπάστηκε από τη βροχή, την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα.



- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
- Ένας κεντρικός χαρακτήρας της Οδύσσειας του Νόλαν δεν υπάρχει πουθενά στον Όμηρο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.