Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (30/10) έξω από το γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, με σφοδρά επεισόδια να σημειώνονται μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών δυνάμεων, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Δικέφαλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της Super League.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το thestival.gr, οπαδοί πέταξαν βόμβες μολότοφ και αλλά αντικείμενα προς διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Οι οπαδοί έκαναν πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υγειονομικά μέτρα στα γήπεδα.
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:


- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Έντονη ζέστη σε πολλές περιοχές λίγο πριν μπει ο Ιούλιος: Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.