Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα Σάββατο (30/10) ο καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο ίδιος ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης σε μια ταβέρνα, από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του, επειδή… τόλμησε να ζητήσει να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού!
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καταγγέλλει, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς Star και Mega, πως ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του βρέθηκαν σε μια ταβέρνα στην επαρχία καθώς όλοι μαζί βρίσκονταν σε ένα συνέδριο. «Σήμερα το μεσημέρι βρισκόμασταν με μια παρέα περίπου είκοσι πνευμονολόγων στο πλαίσιο ενός συνεδρίου σε μια ταβέρνα. Στο τέλος, με ευγένεια, ένας συνάδελφος εξ ημών είπε στους υπεύθυνους ότι θα έπρεπε να ζητήσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού», είπε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος και πρόσθεσε:
«Δεν είναι μόνο ότι μας πέταξαν έξω από το μαγαζί. Μας προπηλάκισαν, εμένα με πέταξαν κάτω. Τον συνάδελφο ο οποίος προσπάθησε να με προφυλάξει του έσκισαν το πουκάμισο. Ο ιδιοκτήτης με απείλησε ότι θα έρθει να με βρει στο νοσοκομείο που δουλεύω και θα τα πούμε, ότι θα έρθει να μου κάψει το αυτοκίνητο…». «Νομίζω ότι ο κόσμος πλέον έχει ξεφύγει, έχει τρελαθεί. Νομίζω ότι θα πρέπει να προστατευτούν οι λογικοί άνθρωποι από τους παράλογους. Με περιμένουν στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλω μήνυση», ανέφερε κλείνοντας.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.