Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον αδικοχαμένο μουσικό Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στο αίμα του Mad Clip βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ πάνω από τα όρια, αλλά όχι ικανή για να θεωρηθεί μεθυσμένος. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τράπερ είναι 0,9 με όριο το 0,5.

Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο και κόπηκε στη μέση οδηγώντας τον ακαριαία στον θάνατο. Πριν μπει στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά.

«Καθαρός» από άλλες ουσίες

Παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο Mad Clip τη βραδιά του τροχαίου δυστυχήματος ήταν «καθαρός», καθώς πέρα από το αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του άλλες ουσίες. Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον τράπερ ήταν πάνω από το όριο, ωστόσο δεν είναι μια ποσότητα που θα τον έκανε να οδηγεί ανεξέλεγκτα, δεν ήταν δηλαδή μεθυσμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.