Ένας οδοντίατρος των φυλακών Κορυδαλλού συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (4/11) από την εξωτερική φρουρά τους σωφρονιστικού ιδρύματος, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να εισάγει παράνομα δύο κινητά τηλέφωνα σε φυλακισμένους.
Ολα ξεκίνησαν όταν φρουρός παρατήρησε ότι το σακάκι του γιατρού ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένο. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του ρούχου υπήρχε μια εσοχή μέσα στην οποία υπήρχαν δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim, όπως και ένας φάκελος με 1.000 ευρώ. Αμέσως ο φρουρός κίνησε τη διαδικασία που προβλέπεται ενημερώνοντας τους αξιωματικούς και ο γιατρός συνελήφθη, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό των φυλακών, οι γιατροί δικαιούνται να έχουν πάνω τους κινητό τηλέφωνο με την προϋπόθεση ότι το έχουν δηλώσει. Στην προκειμένη περίπτωση ο γιατρός είχε πάνω του το προσωπικό του τηλέφωνο που το είχε δηλώσει αλλά, αυτά που βρέθηκαν «καμουφλαρισμένα» στο σακάκι του δεν τα είχε δηλώσει και καθώς οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν, συνελήφθη.
- Ό αμήχανος διάλογος Νόαμ Τσόμσκι και Τζεφ Επστάιν για τα ελληνικά μνημόνια
- Δανδουλάκη: «Από τα 32 χρόνια με τον Πλωρίτη, τα 20 ήμασταν εγώ, εκείνος και η γυναίκα του»
- Δημοσκόπηση Alpha: Η δεξαμενή των ψηφοφόρων της Μαρίας Καρυστιανού - Πόσοι θα ψήφιζαν ένα νέο κόμμα
- Μητσοτάκης: «Όσο υπάρχει το casus belli η Τουρκία δεν μπορεί να έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.