Στο νοσοκομείο της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας» διακομίσθηκαν μητέρα και κόρη, «χτυπημένες» από τον κορονοϊό. Οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν να κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής, καθώς είχαν προσβληθεί από covid-19 και τα συμπτώματά τους έγιναν έντονα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ασθενοφόρο μετέφερε τις δύο γυναίκες από την περιοχή των Ζαρουχλεϊκών στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», που εφημέρευε, καθώς είχαν υψηλό πυρετό και τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται ιδιαίτερα έντονα.
Να σημειωθεί πως η μητέρα ηλικίας 50 ετών περίπου και η κόρη της 20 χρονών είναι ανεμβολίαστες. Πάντως πολλά ήταν τα περιστατικά κορονοϊού που έφθασαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, με το σύστημα υγείας να πιέζεται ασφυκτικά.
Προκειμένου μάλιστα να μην υπάρξει πρόβλημα έλλειψης κλινών ο δεύτερος όροφος του νοσηλευτηρίου «Αγιος Ανδρέας» έχει μετατραπεί σε χώρο φιλοξενίας κρουσμάτων κορονοϊού έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε δεδομένου ότι καμπανάκι συναγερμού χτύπησε όταν στην πρόσφατη εφημερία πάνω από 50 θετικά στον ιό άτομα έφθασαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.