Συζητήθηκε στο Τριμελές Πρωτοδικείο η αίτηση αναψηλάφησης που έχει καταθέσει η Μαριλένα Σπανουδάκη, η οποία ζητά να αναγνωριστεί ως γνήσιο τέκνο του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη. Η 48χρονη γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι κόρη του συνθέτη και αμφισβητεί τη δικαστική αποφαση που είχε εκδοθεί το 1976, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε πως πρόκειται για «μη γνήσιο τέκνο» του Σταμάτη Σπανουδάκη.
Η ίδια επανήλθε και αμφισβητεί την τότε πραγματογνωμοσύνη της βιολόγου, ισχυριζόμενη πως τα τεχνολογικά μέσα της εποχής δεν επέτρεπαν να δοθούν σιγουρες απαντήσεις, κάτι που μπορεί να λυθεί με ένα test dna. Η απόφαση του δικαστηριου αναμένεται σε μερικούς μήνες.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Τουρισμός για όλους 2026 - 2027: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
- Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έπεσε με το ΙΧ του στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.