Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας όταν ένας άνδρας έβγαλε τη μάσκα του και άρχισε να φτύνει, να φωνάζει και να υποστηρίζει πως έχει δολοφονήσει ανθρώπους. 

Διαβάστε ακόμη: ΚΤΕΛ: Επίθεση οδηγού σε μαθητή επειδή κατέβασε τη μάσκα του

Λίγο μετά την έναρξη του δρομολογίου των 19:00, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, ο επιβάτης ηλικίας περίπου 68 ετών άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον κόσμο δίχως να έχει προκληθεί. Ο 68χρονος έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του, ενώ είχε μπει στο λεωφορείο τηρώντας τα μέτρα της πανδημίας κανονικά, σύμφωνα με το taxydromos.gr

Λίγο έξω από την Αθήνα ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο και να καλέσει την Αστυνομία. Οι επιβάτες του λεωφορείου, συνολικά 32, είχαν τρομοκρατηθεί. Ο 68χρονος δεν συμμορφωνόταν, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε με ψυχραιμία να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο, να καθίσει στη θέση του και να τηρήσει τα μέτρα της πανδημίας. Ο ηλικιωμένος φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τις πράξεις του. Φώναζε όλη την ώρα λέγοντας ακατανόητα λόγια. Σε κάποια στιγμή κάθισε δίπλα σε νεαρή και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς άλλαξε συμπεριφορά, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του. Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα. Τον προειδοποίησαν όμως, ότι αν ξαναπροκαλούσε με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο Αυτόφωρο. Το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, με καθυστέρηση όμως μίας ώρας.