Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα ατόμων που κατευθυνόταν στο ΑΠΘ πέταξε μολότοφ στους αστυνομικούς που έκαναν χρήση χημικών και ρίψεις χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Ένταση επικράτησε και στην Πάτρα, όταν ομάδα αγνώστων που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, στην οδό Κορίνθου στη συμβολή με την Κολοκοτρώνη.
Νωρίτερα, διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη τραγούδησαν το «Πότε θα κάνει Ξαστεριά» και το «Ακορντεόν», ενώ έβαλαν φωτιά σε αμερικανική σημαία, σύμφωνα με το voria.gr.
Στην Αθήνα οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν σε ήρεμο κλίμα.Η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κύλησε ομαλά, με την αστυνομία να περιφρουρεί τους διαδηλωτές και από τις πύλες που Πολυτεχνείου. Το Reader κάλυψε live τις εκδηλώσεις με τον Νίκο Δεμισιώτη που μετέφερε τις εξελίξεις.
- Τέλος οι «καπαρωμένες» ξαπλώστρες: Υπάλληλος-ήρωας στη Ρόδο μοιράζει εγκεφαλικά σε τουρίστες
- Μοιάζει με το «black mirror» αλλά είναι αλήθεια: Έτσι ψωνίζουν οι Αμερικανοί στο σουπερμάρκετ
- Γιατί οι Metallica ανέβασαν story την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
- Άριελ Κωνσταντινίδη: «Όταν η μητέρα μου είπε 'θα το μεγαλώσω εγώ, εσύ είσαι ανίκανη', προχώρησα σε άμβλωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.