Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι συνελήφθησαν από τους «Αδιάφθορους» της αστυνομίας, με την κατηγορία ότι βοήθησαν κακοποιό να αποδράσει από τις φυλακές Κορίνθου. Πρόκειται για την απόδραση που έγινε πριν από μία εβδομάδα, όταν σκληρός κακοποιός δραπέτευσε, κρύφτηκε σε σπίτι στην Καλλιθέα και συνελήφθη αρκετές ημέρες αργότερα από πάνοπλους άντρες της ΕΚΑΜ.
Διαβάστε ακόμη: Φυλακές Κορίνθου: Συνελήφθη ο βαρυποινίτης δραπέτης - Τον αναζητούσαν από την Πέμπτη
Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν υποψίες ότι ο κακοποιός είχε «εκ των έσω βοήθεια» για να καταφέρει το σκοπό του. Από την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων προέκυψε ότι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι έλαβαν αμοιβή από τον κακοποιό για να τον βοηθήσουν να γίνει καπνός από τις φυλακές.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.