Δεν έχει προηγούμενο η ληστεία που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11), σε περιοχή της Αιγιαλείας, σε βάρος ενός παράνομου ζευγαριού καθώς, πριν τους χτυπήσουν και αρπάξουν μεγάλο ποσό, οι δράστες τράβηξαν… βίντεο τα θύματα τα οποία γνώριζαν και απείλησαν να το δημοσιοποιήσουν!
Οι τρεις δράστες επιτέθηκαν ξαφνικά στον άνδρα και τη γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, τους χτύπησαν και τους άρπαξαν 950 ευρώ. Στη συνέχεια, τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή πετώντας εναντίον τους... πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ ο ένας απείλησε τον άνδρα ότι θα αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο τον είχε καταγράψει με την παράνομη σύντροφό του!
Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το flamis.gr, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και εκείνοι εντόπισαν το ίδιο βράδυ στο Αίγιο δυο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.