Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα... ξεχασμένο πολεμικό όπλο, ήταν η αφορμή που μια 54χρονη γυναίκα από το Παγκράτι, μπήκε σε μπελάδες. Ο λόγος για ένα τυφέκιο μάχης διαμετρήματος 30cal, το οποίο έφερε την επιγραφή «inland div» και μαζί με μια γεμιστήρα και 147 φυσίγγια, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε μια ντουλάπα.

Διαβάστε ακόμη: Απογραφή 2021: Και επίσημα παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου – Τι θα πρέπει να κάνετε 

Συγκεκριμένα βρισκόταν σε ένα ξύλινο κουτί, που ήταν βιδωμένο στο κάτω μέρος ντουλάπας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 54χρονη, η οποία μένει στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, στις 20 Νοεμβρίου, ανέβηκε στον 4ο, εκεί όπου κατοικούσαν οι γονείς της μέχρι τον θάνατο τους, προκειμένου να καθαρίσει και να κάνει εργασίες στο σπίτι. Τελικά, ήρθε αντιμέτωπη με ένα παλιό ξεχασμένο... μυστικό, που όπως φαίνεται δεν της αποκαλύψει ποτέ ο πατέρας της. 

Ο λόγος για το πολεμικό όπλο, το οποίο είχε κρύψει ο πατέρας της, μετά το τέλος της εκστρατείας για τον πόλεμο της Κορέας, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός του στρατού. Η 54χρονη γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της προκειμένου να ενημερώσει τις αρχές για το εύρημα από το σπίτι των γονιών της. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς μεταξύ άλλων ότι «δεν μου είχε αναφέρει τίποτα ποτέ για το συγκεκριμένο όπλο, δεν γνώριζα τίποτα για την ύπαρξη του, ούτε εγώ ούτε τα αδέρφια μου». Το πολεμικό τυφέκιο μαζί με τα φυσίγγια κατασχέθηκε από το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA