Ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος δύο προσώπων που φέρονται να είναι διαχειριστές της σελίδας «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς». Οι δύο εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση σε ανυπακοή, καθώς καλούν σε μη εφαρμογή των μέτρων για την πανδημία και παροτρύνουν τους πολίτες να αρνούνται εμβολιασμούς και ιατρικές νοσηλείες.
Η υπόθεση απασχόλησε τις εισαγγελικές Αρχές μετά τη διαβίβαση σχετικής δικογραφίας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έχει αναλάβει παρόμοιες περιπτώσεις αρνητών της πανδημίας και των εμβολιασμών.
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.