Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε για τον θάνατο της συζύγου του και όσα εκείνος δεν πρόλαβε να της πει. «Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
Διαβάστε ακόμη: Κατακεραύνωσε ο Γιάννης Αγγελάκας τη Σάσα Σταμάτη: «Τηλεοπτικές καρακάξες εναντίον της ελεύθερης τέχνης»
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στην απώλεια της συζύγου του, λέγοντας: «Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου. Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», τόνισε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
- Προς τελική συμφωνία Λιάγκας – ΑΝΤ1: Αλλάζουν όλα στο «Πρωινό» - Ποιος παραμένει
- Η αληθινή «απόδραση των 11» γράφτηκε στην Αθήνα: Το ματς της Κατοχής που γονάτισε το Γ' Ράιχ
- Γιατί υπάρχουν τόσες αδέσποτες γάτες στους δρόμους; Η λύση στο πρόβλημα και τα λάθη που γίνονται
- Final Four: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό της Euroleauge - Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προς το T-Center
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.