Μενού
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο ΕΠΑΛ του Αιγάλεω με αφορμή την επέτειο για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Παράλληλα ομάδα 100 ατόμων έχει αποκλείσει με κάδους λωρίδες της Θηβών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, ομάδα 100 ατόμων, απέκλεισε την οδό Θηβών στο ρεύμα προς Αιγάλεω, απέναντι από αλυσίδα πολυκαταστήματος. Έχουν κλείσει τα 3 ρεύματα κυκλοφορίας με κάδους απορριμμάτων.

Για σήμερα, από την τροχαία, έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Την ίδια στιγμή περίπου 4.000 αστυνομικοί και τρεις αίαντες θα βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνα ενώ εκτός από τους άντρες της αστυνομίας έχουν επιστρατευτεί ελικόπτερα και drones.

Εξάλλου, κλειστός θα είναι από τις 10:30 ο σταθμός του μετρό στο «Πανεπιστήμιο» με εντολή της Αστυνομίας λόγω των εκδηλώσεων. Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...