Σε καταγγελία για τον θάνατο συγγενούς του που περίμενε σε φορείο για να μπει σε θάλαμο και τελικά κατέληξε προχώρησε ο ξάδελφος του θανόντος. Ενας 62χρονος με κορονοϊό κατέληξε στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν εκτός ΜΕΘ, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του, συμπληρώνοντας ότι περίμενε 8 ώρες στο φορείο μέχρι να οδηγηθεί σε κλίνη.
«Ο ξάδελφός μου φιλοξενούνταν σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση. Στις 23/11 διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο λόγω covid. Είχαν προσβληθεί 25 άτομα, υπερήλικες. Από τους 12 οι 3 εισήχθησαν στο τμήμα covid και μετά οι 5 στη ΜΕΘ» ανέφερε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς στην τηλεόραση του Open.
«Η κατάστασή του ήταν οικτρή. Είχε 15 αιματοκρίτη και στη μέση και γλουτούς κατακλίσεις 4ου βαθμού. Με ειδοποίησε ο γιατρός και μου είπε ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική, μας έφεραν έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Μέσα σε πέντε μέρες πέθανε. Εκανα μηνυτήρια αναφορά». Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Το δικό μου συμπέρασμα: Δεν είναι η αδιαφορία των γιατρών, είναι η απειρία».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.