Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα, δημιουργεί επικίνδυνες σε πολλές περιπτώσεις συνθήκες ακόμη και μέσα στις πόλεις και όχι μόνο δεν ορεινές ή παραθαλάσσιες περιοχές, όπου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου υπάρχουν πολλά προβλήματα.
Στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ομόνοια οι δυνατοί άνεμοι ξήλωσαν τα σίδερα από πρόσοψη κτηρίου, που βρέθηκαν στον αέρα και στη συνέχεια έπεσαν στο έδαφος δίχως ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του Reader.gr από την οδό Σατωβριάνδου με τις σιδεριές να έχουν προσγειωθεί στον πεζόδρομο.


- Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είμαι πλέον σκλάβος αυτού του κόσμου - Είμαι παιδί του Θεού»
- Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Πώς πληρώνεται το voucher
- «Τον πήραν απ' το σπίτι με αίματα»: Νίκος και Γιώργος θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Βουλιαγμένη: Απελπισμένη αναζήτηση για τον δύτη - Η «προφητική» ταμπέλα που φέρεται να αγνόησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.