Μία οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε σήμερα στα Ρύζια Κιλκίς, όπου πατέρας σκότωσε τον ίδιο του τον γιο σήμερα Τρίτη το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 70χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο γιο του.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκονται οικογενειακές διαφορές. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβαν οι Αστυνομικές Αρχές Παιονίας.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.