Τραγωδία στο Καματερό σε φωτιά που ξέσπασε σε δώμα διώροφης οικίας, καθώς ανασύρθηκαν νεκρά δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 12 και 13 ετών. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες και για ένα ακόμη παιδί μικρής ηλικίας που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων. Η φωτιά στην οικία επί της οδού Ιθάκης ξέσπασε από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.
Διαβάστε ακόμη: Κιλκίς: Πατέρας σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες και 4 οχήματα.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.