Αστραπιαία κινήθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας και ο αστυνομικός που «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό της ΕΡΤ να κόβει πρόστιμο σε νεαρό που δεν φορούσε μάσκα και να του κάνει και... κήρυγμα για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων, χωρίς ο ίδιος να φοράει μάσκα (!), βρέθηκε αντιμέτωπος με κυρώσεις. Ο αστυνομικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ δόθηκε άμεσα εντολή από το Αρχηγείο και για τη διενέργεια κατεπείγουσας πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του.
Ο αστυνομικός έκοβε πρόστιμα για μάσκα, χωρίς ο ίδιος να φορά τη δική του. H κάμερα της ΕΡΤ «συνέλαβε» τον ένστολο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οπως ήταν φυσικό η προβολή των συγκεκριμένων εικόνων προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Φωτιά τώρα στο Πήλιο: Επιχειρούν αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις
- Τουρισμός για όλους 2026 - 2027: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έπεσε με το ΙΧ του στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.