Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έζησε μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της το 2021, όταν βρέθηκε απέναντι από την Εφη Κακαράντζουλα στα δικαστήρια, η οποία καταδικάστηκε για την επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που έχουν ζήσει ή ζουν κακοποιητικές συμπεριφορές.
Διαβάστε ακόμη: Διαδικτυακή αποπλάνηση: Απέσπασε φωτογραφίες και βίντεο από ανήλικη
Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά για την Ιωάννα, η οποία αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα η οποία γράφει στα αγγλικά: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα» και κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι της.
Το στιγμιότυπο συνοδεύει με μερικές ευχές για τα Χριστούγεννα. «Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας» γράφει χαρακτηριστικά.
- Συναγερμός στον Κεραμεικό: Άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά του ΕΦΚΑ
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Μπόμπαν Γιάνκοβιτς: Η στιγμή που «πάγωσε το αίμα» του ελληνικού μπάσκετ
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.