Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας έχει εισβάλει σε πολυκατοικία, στην οδό Αλκιβιάδου 11 και κρατά μια γυναίκα όμηρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αλλοδαπός άνδρας φέρεται να κρατά όμηρο την βουλγαρικής καταγωγής πρώην κοπέλα του, ενώ διαθέτει μια φιάλη υγραερίου κι απειλεί να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της Αστυνομίας. Μάλιστα, στο σημείο βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά, μήπως χρειαστεί άμεση επέμβαση.
- Οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν ιρανικό πύραυλο στην Σαουδική Αραβία
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ανήρτησε στο TikTok το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει τα κρακεράκια
- Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πιστέψτε με, η πατριαρχία συντηρείται πρώτα από τις γυναίκες»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.