Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την κριτική που δέχθηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο και την πορεία της μετάλλαξης Όμικρον μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Υπενθυμίζεται, ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως δεν λαμβάνει σοβαρά τα λεγόμενα της κυρίας Παγώνη, θα μπορούσε να είναι σε πάνελ και πως αν είχε εκπομπή, σίγουρα θα τη σατίριζε. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου

«Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πειστεί και αυτός, είναι αγαπητός σε όλους μας» σημείωσε για την κριτική που της άσκησε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης: «Λέω στο Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου». «Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» ανέφερε και τόνισε πως η ίδια είναι δεκτική στη σάτιρα.

«Εμείς θέλαμε με απλά λόγια να πείσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί και νομίζω ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό» σημείωσε η κυρία Παγώνη για το στόχο που έχουν οι γιατροί, υπογραμμίζοντας ότι μόλις επιτευχθεί αυτό, θα επιστρέψει ο καθένας στη δουλειά του. «Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του» κατέληξε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.