Παρ' ολίγον ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στο διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στα Χανιά, με ένα μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας να βγαίνει εκτός διαδρόμου. Οπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ένα πολεμικό αεροσκάφος F-16D Block52+ της 115ης Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά ξέφυγε, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησής του στον διάδρομο του αεροδρομίου.
Οι δύο πιλότοι δεν τραυματίστηκαν, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι υπηρεσίες διάσωσης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το F-16 δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ωστόσο, το περιστατικό προκάλεσε προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου καθώς ο κεντρικός του διάδρομος τέθηκε εκτός λειτουργίας, γεγονός που προκάλεσε καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα Χανιά.
- Το συγκλονιστικό αντίο του Δέλλα στην Μαστροκώστα: «Άγγελέ μου, πέτα ψηλά» - Πότε γίνεται η κηδεία
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Μπαράζ παραβάσεων στο σημείο του τροχαίου
- 10 πρόσωπα που βρέθηκαν χθες στον μεγάλο τελικό της Euroleague
- «Υγειονομική βόμβα» στη Σαντορίνη: Τουρίστες σκόρπισαν τέφρα στα σοκάκια και έγιναν viral
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.