Δίχως τέλος είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίς σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστες και τις τράπεζες. Με την υπ' αριθ. 14911/24.1.2022 απόφαση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας οι Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και οι περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων φυσικών φαινομένων που έπληξαν τις παραπάνω περιοχές.
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, διευκρινίζει ότι στις παραπάνω και μόνο περιοχές τα τραπεζικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 και δεν θα εκτελούν συναλλαγές για το κοινό. Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.