Εικόνες αγανάκτησης και απόγνωσης στον σταθμό του προαστιακού στο «Ελ. Βενιζέλος» με πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό, από τα χιόνια της κακοκαιρίας Ελπίς, να προσπαθούν να επιβιβαστούν σε συρμό που θα τους μετέφερε στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας να περνούν πάνω από τις γραμμές για να βρεθούν στις αποβάθρες ώστε να επιβιβαστούν στον συρμό.
Κακοκαιρία Ελπίς: Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα χιόνια και την κακοκαιρία στην Ελλάδα
Ωστόσο ακόμη και ο συγκεκριμένος συρμός έφτασε με μεγάλη χρονική καθυστέρηση με τους πολίτες να επιστρατεύουν κάθε τρόπο ώστε να βρεθούν στη σωστή αποβάθρα και να καταφέρουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Πολλοί από αυτού έμειναν για πάρα πολλές ώρες αποκλεισμένοι ή εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους καθώς από το πρωί της Δευτέρας άρχισαν τα προβλήματα.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.