Ένας 77χρονος άνδρας γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο των Μελισσίων μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίς, πηγαίνοντας στο φαρμακείο. Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, από την πτώση ο 77χρονος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η παραλαβή του από το ασθενοφόρο έγινε άμεσα, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του προήλθε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από παθολογικά αίτια.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.