Ένας 77χρονος άνδρας γλίστρησε σε παγωμένο δρόμο των Μελισσίων μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Ελπίς, πηγαίνοντας στο φαρμακείο. Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, από την πτώση ο 77χρονος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Η παραλαβή του από το ασθενοφόρο έγινε άμεσα, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατός του προήλθε από το χτύπημα στο κεφάλι ή από παθολογικά αίτια.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.