Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια 16χρονη κοπέλα σε βάρος ενός 28χρονου. Η 16χρονη φαίνεται να σύναψε εξ αποστάσεως σχέση μέσω των social media με τον 28χρονο, ο οποίος της συστήθηκε ως αστυνομικός και της έταζε... γάμο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όταν χώρισαν, έστειλε στον πατέρα της γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε πως θα τις δημοσιοποιήσει στο Διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Ελεγε αισχρά λόγια» - Νέα καταγγελία από 16χρονη

Στα ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε η εκπομπή αναφέρονταν τα εξής: «Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς».

«Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και να σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι πάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρρι για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε».

«Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο … πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε».