Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 τα σχολεία στην Αττική λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την Περιφέρεια Αττικής, μετά από διαβουλεύσεις με τους δημάρχους της Αττικής και «αφού αξιολογήθηκαν οι δυσκολίες που επικρατούν σε αρκετές περιοχές», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η απόφαση για τηλεκπαίδευση στις σχολικές μονάδες της Αττικής ελήφθη επειδή εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών από και προς τα σχολεία.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.